Clara Las Heras (22′ 50”) i Nan Oliveras (20′ 42”) lideren la Cursa de Sant Roc

Una vuitantena de persones han participat aquest dilluns al matí en una nova edició, la 35a ja, de la Cursa de Sant Roc. Una prova que ha començat més aviat que mai. A les set del matí s’obrien les inscripcions i a les vuit, de forma puntual, arrencava la cursa, com sempre, amb sortida i arribada a les Fonts de Sant Roc.

Yasmina Cívico, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Roc: “Molt bé. Molt contents. Sempre ve molta gent dels clubs de la zona i molta gent particular que s’anima a participar. Fins i tot hi ha gent que ens ha dit que venen de càmpings que s’han sumat a la cursa.”

El recorregut, el de sempre, sis quilòmetres que, a alguns participants, se’ls hi fan molt curts. El guanyador de la prova de l’any passat, Nan Oliveras, ja s’està acostumant a liderar la jornada i enguany ha tornat a ser el campió amb un temps de 20 minuts i 42 segons. La barcelonina Clara Las Heras ha sigut la primera fèmina en arribar a la meta en 22 minuts i 50 segons. Per altra bana, Sandra Ramisa i Guillermo Trujillo han sigut els atletes del barri que han acabat més ràpid la cursa.

Nan Oliveras, guanyador: “He guanyat unes quantes vegades i em fa molta il·lusió. Quan era petit ja havia vingut. Són carreres que quan eres petit t’agafaves molt seriosament. Feia molta il·lusió participar. La veritat és que sempre que puc venim amb els companys d’equip.”

Clara Las Heras, guanyadora: “Realment vaig decidir fa dos dies que corria aquesta cursa. Sóc de Barcelona i estem en un càmping de la Vall de Bianya. Jo faig atletisme i em venia de gust córrer avui. He sortit amb el grup de davant. He aguantat el que podia. M’he quedat una mica sola, però després he pogut tornar a tenir forces i he tirat més. M’he notat força bé i estic contenta de ser la primera.”

La cursa ha sigut el primer acte de la Festa Major del barri, que aquest any s’ha decidit concentrar en un sol dia.

x