Càritas Garrotxa rebrà tota la recaptació de taquilla de la UE Olot – Barça B

Aquest dimecres es jugarà la Unió Esportiva Olot contra el filial del Barça. Un partit on tota la recaptació de taquilla anirà directament a Càritas Garrotxa, donació que ja és tradició els últims anys. Segons el club no tot el futbol és de grans estrelles i també hi ha futbol solidari. A més a més, conviden a tothom a fer suport a la causa.

Jordi Reyes, directiu de Comunicació de la UE Olot: “Animar la gent. Evidentment, els nostres socis sabem que hi són sempre. Si algú està buscant arguments esportius, jo crec que els partits que hem fet fins ara ens n’han donat suficients perquè la gent vingui a veure el primer equip. Animar als que no siguin socis a venir al partit i que s’animin i ens acompanyin en aquesta campanya de socis.”

Des de Càritas Garrotxa es mostren molt agraïts i donen les gràcies al club.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: “Per tots aquests anys de compromís i de fidelitat amb Càritas. Per felicitar-los, perquè aquest gest i el conveni que tenim signat és un acte de coherència que, sincerament, no sempre es veu més enllà de paraules que molta gent diu.”

El partit començarà a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal. Es poden adquirir entrades anticipades a la botiga d’Integra al centre d’Olot.

x