Guillem Roma il·lumina una nit inolvidable de Festa Major a Tortellà

Tortellà va viure ahir a la nit una d’aquelles nits que costen d’oblidar. El cantautor osonenc Guillem Roma va oferir un dels seus últims concerts de la gira per presentar el seu darrer disc Kiribati a un públic molt entregat i amb moltes ganes de Festa Major.

Guillem Roma, cantautor: “Aquest any hem tocat a la Vallviva i Tortellà. M’agrada molt, perquè aquí a Tortellà repetim, ja vam venir fa dos anys i es veu que els hi va agradar molt. Aquest any tornem a estar aquí, o sigui que fantàstic, molt contents. Una cosa és tocar en un teatre o un gran festival, però quan vas en pobles petits que tens a la gent allà a la vora, el meu tipus de música queda molt bé en aquests ambients. És un gust”

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Estem contents. La gent té ganes de passar-ho bé i trobar-se amb els veïns i els amics. Això és bo.”

Abans del concert, però, uns 250 veïns es van reunir al voltant de la plaça Mercat per fer el sopar popular. A Tortellà, ni la pandèmia va impedir que cap any el poble es quedés sense Festa Major, tot i que la gent tenia moltes ganes de poder-se trobar sense limitacions.

Mei Puntí, veïna: “És una manera de trobar-nos altra vegada. Fa molt de temps fèiem colles i sopars de tant en tant i ara això s’ha quedat molt mort. Havia quedat molt perdut i ara això és una manera de reiniciar-ho.”

Adam Vila, veí: “Ja hi havien ganes des de fa anys de tornar a veure concerts sense mascareta. L’any passat va haver-hi moltes limitacions per la covid. Aquest any s’ha pogut fer i ha sigut molt guai tot.”

La Festa Major va començar divendres amb la desfilada de la Petjada Solidària i acabarà aquest dimarts amb la Festa de l’Aigua.

x