La UE Olot passa per sobre de l’Europa i avança a la següent ronda de la Copa Catalunya (1-0)

La Unió Esportiva Olot va passar per sobre de l’Europa aquest dissabte a la tarda i va aconseguir avançar a la pròxima ronda de la Copa Catalunya. Els de Manix Mandiola van guanyar per 1-0, tot i que van haver de patir per aguantar l’avantatge. L’Europa va iniciar el duel amb molta intensitat. Batalla va estar molt segur sota pals. Manel Busquets, molt actiu, també va tenir unes quantes ocasions per avançar l’Olot. Callís la va enviar al lateral de la xarxa.

L’empat, però, es va trencar al començament de la represa. Forgas va rematar de cap una bona centrada de Callís i va posar per davant un Olot amb moltes ganes. L’Europa va tenir opcions d’empatar, tot i que els barcelonins no van tenir sort. Els visitants, de fet, es van quedar amb deu jugadors en el tram final del partit. Pol va enviar a terra Bigas quan es quedava sol davant el porter. Victòria molt important de l’Olot en el primer partit oficial de la temporada. L’equip s’enfrontarà al Nàstic de Tarragona en la pròxima ronda de Copa Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 20 i 21 d’agost.

x