‘Follets enflairats’ és el nou disc del grup de música Bonaflaira

El grup Bonaflaira ha elaborat un nou àlbum musical anomenat ‘Follets enflairats’. La formació s’autodescriu com un grup de música de composició pròpia que barreja estils de folk diferents, com la música celta o balcànica, el reggae i la rumbeta catalana.

Ramon Morera, flautista del grup Bonaflaira: “Una mica ‘Fullets Enflairats’ ho relacionem amb música que s’inspira molt amb la natura, les flors i les plantes. És apte per a tots els públics. A la mainada li agrada molt, a la gent gran li agrada molt. Intentem agafar una mica de tots els públics i envers la naturalesa.”

El disc està format per una dotzena de cançons que parlen sobre la llibertat, la naturalesa i la festa. Aquest no és el primer àlbum de la formació olotina, que es va tornar a ajuntar fa gairebé tres anys.

Ramon Morera, flautista del grup Bonaflaira: “Nosaltres, com a grup, ens vam crear el 2007. Ja havíem fet un altre disc, però després com molts de grups al cap d’uns quants anys ho vam deixar estar. Ens vam ajuntar poc abans de la pandèmia, però ens va enganxar la pandèmia en tot el procés de refer-nos. Ens va servir molt per anar assajant i per preparar i elaborar aquest nou disc que hem tret.”

El grup també publicarà el disc a les xarxes socials durant el mes de setembre i preveu fer alguna actuació en els pròxims mesos.

x