La Batalla de les Flors retorna enguany per les Festes del Tura

Per les Festes del Tura d’enguany s’ha recuperat la batalla de les flors, la qual no se celebrava des de l’any 2019 per culpa de la pandèmia.

Malgrat les dificultats que comporta trobar participants per fer carrosses durant l’estiu, l’emblemàtica desfilada s’ha pogut mantenir.

Josep Andrés, president del Centre d’iniciatives turístiques d’Olot: Però la qüestió és que es tirarà endavant, no serem el nombre que nosaltres voldríem de participants, malgrat això es tractava de salvar-ho i se salvarà amb dignitat perquè també he de remarcar que he vist els treballs de gent que han fet els centenars i centenars de flors que han hagut de fer. Hi ha hagut idees molt diverses i innovadores i tot això ho hem de ficar al final amb positiu, s’ha recuperat i esperem que l’any vinent sigui millor.

Com ja es feia cada any, l’esdeveniment s’obrirà a les vuit del vespre del 10 de setembre a la plaça Clarà.

Adela Moya, vicepresidenta del Centre d’iniciatives turístiques d’Olot: Aquest any també, obren la desfilada una companyia de percussió que es diu ‘Percal’, venen de Girona i sembla que tenen molt bona animació  això ens pot donar un extra.

En cas de risc de pluja se suspendrà l’acte i la comissió de festes ho reubicarà a un altre dia.

x