L’Espai Cràter rep la visitant número 30.000 aquest dimarts

Aquest dimarts, l’Espai Cràter ha rebut la visitant número 30.000 cinc mesos després de la seva obertura oficial. Ha estat la Rosa Maria Martínez, veïna de la Ràpita, al Montsià.

Rosa Maria Martínez, visitant número 30.000: “Hem decidit venir aquí perquè l’Emma, la meva filla petita, va fer un treball de recerca sobre els volcans. Com sabíem que aquí a Olot hi havia un espai com aquest, vam estar consultant per Internet i vam agafar les entrades.”

El regidor de Promoció, Estanis Vayreda, acompanyat del director de l’Espai Cràter, Xevi Collell, han estat els encarregats d’entregar un diploma i un regal a la Maria Rosa i la seva família com a record d’aquesta efemèride.

Xevi Collell, director Espai Cràter: “Amb cinc mesos hem aconseguit aquests 30.000 visitants. Per a nosaltres és una xifra molt important, sobretot perquè posa en valor una feina feta de preparació, de dos o tres anys estudiant i preparant el projecte. És un inici molt important per a nosaltres, perquè ens dona la garantia de que el projecte al final és bo, agrada i que serveix per a tots els públics.”

Durant aquests cinc mesos, el perfil majoritari de visitant a l’Espai Cràter ha estat un turisme familiar, que majoritàriament resideix a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, però també d’altres territoris com el País Basc, València o Madrid, així com països com França, Regne Unit o Alemanya. A més, una mitjana de 170 persones han participat aquest estiu als tallers familiars i les visites guiades.

Estanis Vayreda, regidor promoció Aj. Olot: “Contents que aquest equipament cada vegada tingui més bona resposta. Hi ha un percentatge altíssim que la gent marxa contenta i satisfeta del que ha vist i que a més pugui gaudir d’actius com la gastronomia i la natura a tota la ciutat i la comarca.”

 

x