La UE Olot vol derrotar el Nàstic i plantar-se a les semifinals de Copa Catalunya (Dg, 19h)

La Unió Esportiva Olot rep la visita aquest diumenge del Nàstic de Tarragona en els quarts de final de la Copa Catalunya. El partit començarà a les set de la tarda a l’Estadi Municipal. L’equip de Manix Mandiola ha arribat a aquesta fase després de superar l’Europa dissabte passat per la mínima amb una diana d’Ernest Forgas. L’Olot, de fet, es va enfrontar al Nàstic fa menys de deu dies en un partit amistós. Tot i que l’equip es va avançar amb un gol d’Ot Serrano, el Nàstic no els hi va posar les coses gens fàcils i va acabar guanyant per 1-3. Els jugadors de casa volen plantar-se a les semifinals de la competició.

Per altra banda, l’Estadi Municipal acollirà el pròxim dimarts el partit amistós femení entre el París Saint-Germain i el Levante las Planas. Un acte important per la ciutat i de promoció del futbol femení. El duel començarà a les sis de la tarda i es podran adquirir les entrades una hora abans del partit, a les cinc de la tarda. Les localitats es poden adquirir a través de la pàgina web de la Unió Esportiva Olot. Un partit molt interessant. El PSG va arribar a les semifinals de la Champions la temporada passada, mentre que el Levante acaba d’ascendir a la Primera Iberdrola Espanyola.

x