L’Hoquei Olot tindrà un equip sènior femení a Segona Catalana

L’auge de l’hoquei patins a la ciutat es traduirà la temporada vinent en un nou equip sènior femení a l’Hoquei Olot. Un conjunt d’exjugadores del club acompanyades d’altres de fora han aconseguit formar un grup per poder inscriure el club a un sènior femení. Fa una vintena d’anys del darrer equip que va existir al club i estava entrenat per l’expresident Josep Jou.

Jordi Gironès, president del Club Hoquei Olot: “La incombustible Sofi González, que l’any passat ja jugava a Primera Nacional amb el Lloret. Tenim la Laia Castro, que havia jugat a l’OK Lliga amb el Girona, aquest any tornarà a entrenar un equip de base i també jugarà. També hi seran companyes seves, com l’Anna Jou, i exjugadores que ja havien jugat amb el sènior femení Olot i, de veterans, volen tornar a jugar. S’acompanyaran de gent d’altres clubs que també havien jugat amb elles per poder formar un equip amb garanties i jugar amb la samarreta de l’Olot.”

El club va comptava l’any passat amb dos equips femenins: el FEM 11 i el FEM 13. També hi havia jugadores que van jugar en equips mixtos i a l’escoleta, a més, hi havia un bon nombre de nenes que també patinaven. Ara, aquestes jugadores de la base tindran un mirall on fixar-se i aprendre. Aquest és un gran exemple de l’aposta que està fent l’Hoquei Olot, un club que cada vegada més s’està convertint en una referència d’aquest esport al territori català.

x