La Diputació de Girona dona una subvenció per rehabilitar el refugi de Sant Aniol d’Aguja

La Diputació de Girona ofereix una subvenció als Amics de Sant Aniol i al Consorci de l’Alta Garrotxa per la rehabilitació del refugi de Sant Aniol d’Aguja.

Sara Sànchez, Tècnica del Consorci de l’Alta Garrotxa: “Aquesta subvenció ens ajuda a avançar en la rehabilitació que també ha de ser nucli de la gestió de l’ús públic en l’espai.”

Aquest, és un dels espais més freqüentats on s’hi fan activitats d’acampada, jocs, o focs, i tot l’eix de Sant Aniol i Sadernes, segons informa el Consorci, és fonamental per la ordenació harmònica i consensuada de l’ús públic.

Les relacions entre entitats en aquests casos son del tot vitals per gestionar els espais naturals. Existeixen convenis entre els Amics de Sant Aniol, el Consorci de l’Alta Garrotxa i els Bombers per treballar emergències de manera coordinada, que en cas de l’Alta Garrotxa són claus ja que s’hi troben punts molt aïllats.

Sara Sànchez, Tècnica del Consorci de l’Alta Garrotxa: “Tots els mecanismes de col·laboració són fonamentals per garantir la correcta acollida del visitant i una comunicació àgil amb bombers amb emergències vinculades amb activitats de lleure que podem tenir a Sant Aniol.”

x