La renovació de les fonts ornamentals d’Olot serà una realitat ben aviat

Al mes d’abril d’aquest any es van aprovar les obres de tres fonts ornamentals de la ciutat d’Olot. La de la plaça Clarà és la més antiga i s’hi han arreglat les pèrdues que podien perjudicar a tota la plaça, avui ja es troba totalment acabada i en funcionament.

A les fonts de la Plaça Malagrida i del Passeig de Barcelona s’hi ha hagut de fer una rehabilitació integral canviant el sistema de canalització de l’aigua i millorant la instal·lació elèctrica. D’aquestes dues les obres ja estan acabades del tot i s’espera la seva posada en marxa ben aviat.

Aniol Sellabona, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot: “Durant els propers dies esperem que la tinguem engegada, ens agradaria que per a finals de festes ja estiguessin en funcionament.

 

x