Garrotxa Approp emprèn una nova campanya per tal de fomentar el consum local i de proximitat als joves de la comarca

La Garrotxa Approp és una aplicació que va néixer per fomentar el consum local i de proximitat. A dia d’avui té aproximadament uns 7.900 usuaris i hi ha 94 establiments adherits entre els quals hi ha comerços, activitats d’oci, restaurants i allotjaments turístics. Fins avui per l’aplicació hi han circulat uns 3 milions d’euros.

Gemma Canalias, Regidora d’Empreses de l’Ajuntament d’Olot: L’Associació pel Foment del Consum Local neix arrel de la creació de l’aplicació, formada per diferents entitats i associacions: Associació d’Hostalatge a la Garrotxa, Associació de Comerciants d’Olot, Associació de Placers del Mercat d’Olot i Turisme Garrotxa. També en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot i del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Analitzant els usuaris de l’aplicatiu, s’ha trobat que un 7% d’aquests tenen entre 18 i 25 anys.

Gerard Gifra, President de l’Associació pel Foment del Consum Local: Veiem que teníem un forat amb un tipus d’usuaris amb els quals havíem de captar i fer que utilitzessin aquesta plataforma de compres i d’associacions que al final vagin en aquest cercle de comerç.

Així doncs, des del Garrotxa Approp es presenta una nova campanya per fomentar l’aplicació que s’iniciarà al setembre d’aquest any. S’oferirà un sorteig d’una escapada per a dues persones a una capitat sorpresa d’Europa.

Gerard Gifra, President de l’Associació pel Foment del Consum Local: Hem fet una campanya valorada amb 600 euros. L’usuari ha d’estar adherit a l’Approp, fer una compra, seguir-nos a l’instagram, i fer un comentari i etiquetar a la persona amb la que vol anar. És un tipus de format que podrà descartar 3 ciutats concretes i a partir d’aquí un dia concret que es triï, tindrà un viatge concret a la ciutat.

El termini de participació serà de l’1 al 30 de setembre.

A part d’aquesta campanya, des de Garrotxa Approp s’ha cregut convenient buscar un altre tipus de públic i per això s’ha ampliat la franja d’edat que pot registrar-se a l’aplicació als 16 anys.

x