Òmnium Cultural i l’ANC treballen conjuntament per organitzar la mobilització de la població olotina fins a Barcelona per la diada catalana

Ja fa temps que Olot i la Garrotxa es preparen per la diada de Catalunya d’enguany. Les entitats sobiranistes de Catalunya han treballat col·laborativament per la organització i mobilització de la població olotina cap a la gran manifestació de Barcelona.

Magda Ripoll, Coordinadora d’Olot Garrotxa a Assemblea: Hi ha hagut anys (COVID) que s’ha hagut d’organitzar a arreu de Catalunya, tot el territori hauria d’estar fort i representat perquè aquest any sí, la convoquem a Barcelona.

Com cada any, a Olot es prepara una trobada davant de l’Ajuntament a quarts d’11 del dematí per commemorar aquest 11 de setembre. A través de l’ANC s’han organitzat 3 autobusos que surten a 2/4 de 12 del matí per anar directament a la manifestació, i Òmnium Cultural ha organitzat un autobús que surt a 2/4 de 10 del dematí per arribar a Barcelona a temps per assistir a la sèrie d’actes que l’entitat ha preparat a la capital.

Lluís Colldecarrera, Membre de la Junta d’Òmnium Cultural de la Garrotxa: Des d’entitats que promovem 11s, demanem que la gent es torni a activar, a les entitats civils, perquè hem d’anar tots a Barcelona per fer pinya, ja que hi ha una sèrie de partits que no tiren del carro, que vegin que continuem amb la lluita per la independència dels països catalans.

La manifestació s’iniciarà al carrer Paral·lel, i a la població que vagi en aquests autobusos s’hauran de situar al Tram 7, entre Viladomat i Calàbria. La mobilització farà una ruta fins la Plaça Colom i recorrerà aquest passeig fins l’Estació de França on s’hi durà a terme un parlament. Un cop l’acte es doni per finalitzat, es farà l’aplegada a l’autobús que retornarà fins a Olot.

Les places pels autobusos es venen a la seu d’Òmnium i a la de l’ANC en dies alterns. Se les pot anar a buscar a partir de les 18h de la tarda i es té temps fins el dia 6 de setembre.

Magda Ripoll, Coordinadora d’Olot Garrotxa a Assemblea: Hem d’estar al carrer, ens hem de fer valdre, pel bé del nostre futur, l’immediat i el dels nostres fills. Dir en aquests moments que els partits estan prenent un camí covard i no és el camí que la gent del poble els hi va encomanar. Per això continuem demanant i lluitant i exigint la feina que se’ls hi va encomanar, i la gent del carrer s’ha de mobilitzar.

x