S’espera una molt positiva de la Botiga al Carrer per tancar l’estiu

S’acaba l’estiu i amb ell la campanya estival. Des de l’Associació de Comerciants d’Olot es mostren molt optimistes respecte a la pròxima edició de la Botiga al Carrer.

Aquesta confiança no està infundada, sinó que hi ha raons al darrere.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: Sí, una segona edició sense restriccions, tothom a fora i creiem que pot ser molt bona perquè és principi de mes i com el dilluns comencen les escoles, per tant, molta gent per desgràcia ha acabat les vacances. És per això que esperem que hi hagi molta gent de qui necessitem, local i d’aquí que realment és qui fa un consum local. Ens funciona per liquidar i per fer estoc que és el que necessitem al final de la campanya.

Tanmateix, s’espera una alta participació per part dels comerços locals.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: Aquest any la participació serà més elevada, tenim més nous socis. Jo diria que estarem al voltant del 70-80%, la veritat és que estem molt contents i ens agrada molt que tot el comerç surti a fora, així es vegi un eix comercial molt gran. D’aquesta manera es crea l’atractiu poder veure totes aquestes botigues als carrers plens.

La Botiga al Carrer tindrà lloc el divendres a la tarda i tot el dissabte.

x