Els placers de la Plaça Mercat d’Olot afectats per l’apagada elèctrica ens comenten les afectacions

Els placers van haver de posar piles a les seves balances i en mols casos van haver d’atendre els clients a les fosques. Per sort, els generadors de les càmeres van respondre i el producte fresc no es va veure perjudicat per l’apagada de dissabte al matí. El president dels placers, Jordi Vilarrasa, diu que quatre hores sense llum és molt de temps i més en un dissabte com el passat en què coincidien un munt de factors.

Jordi Vilarrasa, President Placers de La Plaça Mercat d’Olot: Nosaltres amb la broma dèiem que en comptes de la Botiga al Carrer serà la Botiga de la Foscor. Entre el dia de la Botiga al Carrer, el dia abans de festes, clar era un cap de setmana que la gent ja compra i es prepara per festes i ve a buscar el producte fresc. demanem disculpes que passés això a tots els clients.

Jordi Vilarrasa ha afegit que han començat a recopilar informació per fer un informe de les conseqüències de l’apagada de dissabte. En aquest sentit, ha anunciat que estudien la possibilitat de presentar una queixa formal a la companyia.

Jordi Vilarrasa, President Placers de La Plaça Mercat d’Olot: Ara estem valorant les pèrdues per fer un informe general de mercat, conjuntament amb l’Ajuntament que ens donen el seu suport per poder fer la queixa amb un tècnic.

Altres afectats per l’apagada també han portat el cas a l’Oficina del Consumidor de la Garrotxa. La Sandra Rodeja del Bar l’Arcada va quedar-se també quatre hores sense llum. Però el seu malestar ja ve d’abans. Dijous de la setmana passada es va quedar a les fosques en un tall previst de la que no en va ser coneixedora.

Sandra Rodeja, Propietària Bar l’Arcada d’Olot: Tot el que tenia al forn va quedar xafat, ho vaig haver de llençar tot, ni pa, ni pastes, ni res. I bueno, és una altra història que potser aquesta em va fer més ràbia perquè era una cosa que estava prevista i a mi ningú em va dir res en cap moment. fa ràbia perquè després de tot el que hem passat i al preu que estem pagant la llum, que precisament aquest mes passat hem pagat 2.400€ de llum, que ens trobem amb aquests problemes.  

Aquest últim mes d’agost a l’Arcada han pagat 2400 € de llum, 1600 € més que l’agost de l’any passat.

x