La Desfrenada de Besalú recorrerà, per primera vegada, l’Alta Garrotxa

Com ja és tradició, per la Diada Nacional de Catalunya, els Desfrenats de Besalú organitzen la seva BTT, la Desfrenada, que enguany arriba a la 16a edició. Després de dos anys aturats, fent una cursa a la carta, penjant un itinerari i amb tot un mes per poder-la realitzar, aquest 2022 torna el factor sorpresa i és que els participants no coneixeran el recorregut fins al dia de la cursa.

Joan Bosch ‘Lato’, secretari Desfrenats de Besalú: El que si podem avançar és que per primer cop la Desfrenada entrarà a l’Alta Garrotxa. Farem la volta a la Mare de Déu del Mont, d’alguna manera.

Hi haurà dos recorreguts pels participants: un de llarg de 25 quilòmetres i un altre de 35. Hi haurà tres avituallaments, botifarrada i un regal. Fins al mateix dia de la cursa la gent es pot inscriure a la zona de sortida, col·locada al pavelló de Besalú.

Joan Bosch ‘Lato’, secretari Desfrenats de Besalú: Sempre havíem rondat els 350-500 participants i esperem a veure. És una incògnita, però els 250-300 hauríem d’arribar-hi. 

La sortida de la cursa serà a les 9 del matí.

x