La UE Olot s’estrena a casa aquest diumenge davant el Terol a la segona jornada de lliga a la segona Federació

La darrera vegada que la Unió Esportiva Olot va jugar contra el Terol va ser a la temporada 2018-2019, quan els dos equips jugaven a Segona B. Aquest diumenge els de Mànix Mandiola buscaran la seva primera victòria a la Segona Federació a casa, després de la derrota en els darrers minuts contra l’Espanyol B. El tècnic basc no se’n va anar del primer partit amb males sensacions.

Mànix Mandiola, entrenador UE Olot: Si fos l’atletisme, l’altre dia doncs diria que vam igualar la marca, de treball i d’actitud. No podia esperar més de l’equip, va donar pràcticament el 100%, el que passa que el rial està a un pas més. Els registre de treball els portem bé i si hagués set un altre rival, hauríem guanyat. Tenim un equip garanties i ho dic després de perdre. Això és molt llarg. La gent ha de tenir fer i confiar en l’equip.

Manix Mandiola va presentar el cap de setmana passat el seu primer onze titular, amb una plantilla que en bona part ha pogut confeccionar. Assegura que hi ha uns jugador fixats per aquest onze, pe`ro que pot variar, també segons el partit.

Mànix Mandiola, entrenador UE Olot: Hi ha jugadors per poder moure l’onze i que l’onze no es ressenteixi. Hi ha un onze tipus i llavors hi ha alternatives.

El duel contra el Terol es jugarà diumenge a partir de les cinc de la tarda, en el que serà el partit de festes del tura.

x