El portaveu de Junts a Santa Pau denuncia que es va assabentar del nou candidat per la premsa

L’actual portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau, David Nájera, ha denunciat que la formació no ha comptat amb ell per decidir el nou candidat a les municipals i que s’ha assabentat per la premsa. Segons assegura l’actual cap de l’oposició a l’ajuntament garrotxí, ni la coordinadora comarcal ni els companys a Santa Pau no van expressar-li aquesta intenció abans d’anunciar-la als mitjans de comunicació. Parla de Ramon Comas com el company que està darrere d’aquest moviment.

David Nájera, portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau:No m’han vingut a explicar res tenint-ne l’oportunitat. Jo visc a Ca la Guapa i en Ramon Comas, que és el que ha estat movent-ho tot sota mà, és veí meu, a tres carrers de distància. No els costava res comunicar-m’ho“.

Nájera va més enllà i afirma que no coneix en persona el nou candidat, Ignasi Grabolosa.

David Nájera, portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau: Sé que és una persona que havia treballat a la banca, que s’ha prejubilat abans dels 60 anys i que ara ha tornat a Santa Pau, però no sé res més“.

L’encara portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau creu que darrere aquesta decisió es troba la voluntat de moderar el discurs independentista. Nájera creu que cap dels tres partits independentistes amb representació al Parlament de Catalunya no la intenció de culminar el procés ara per ara.

David Nájera, portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau: És tornar a buscar uns perfils moderats, amables. No aixequem la veu, no critiquem, no siguem problemàtics. Diuen que volen la independència però no la volen fer. Són partits processistes, tant Junts com la CUP i ERC“.

Es dona el cas que fa poques setmanes que David Nájera va acceptar d’entrar a l’equip de govern del Consell Comarcal com a conseller de Junts. El santapauenc diu que s’hi quedarà només perquè el president, Santi Reixach, li ho ha demanat expressament.

David Nájera, portaveu de Junts a l’Ajuntament de Santa Pau: “Jo li vaig demanar al president si volia que marxés a l’oposició i ell em va dir que no, perquè en Santi Reixach és molt dialogant i sempre intenta sumar més que restar. Jo m’he compromès amb ell.

Nájera, que actualment es considera pròxim a Primàries, no descarta ara per ara arribar a formar part d’una llista alternativa a Junts i Esquerra en les eleccions municipals del proper maig a Santa Pau.

x