La BTT garrotxina de la Diada Nacional de Catalunya ha tornat a la normalitat

L’11 de setembre es viu de manera especial a Besalú i més pels organitzdors de la Desfrenada, una BTT amb més d’una dècada d’història i que enguany tornava a la normalitat, després de dos anys marcats per la pandèmia. Una diada esportiva, amb un component reivindicatiu per la data en què es celebra.

Joan Bosch ‘Lato’, secretari Desfrenats: El missatge d’entrada és que els polítics es posin les pies, després de l’1 d’octubre del 2017, perquè trobem que està molt parat tot, i com que la nostra BTT l’organiztem pel dia de la diada, el que volem és donar força a aquest missatge.

Enguany més de  300 corredors van prendre part de la prova, amb sortida a Besalú i direcció cap a l’Alta Garrotxa. Pel fet de disputar-se dins el Pla  d’Espais d’Interès Natural la BTT no va ser competitva i per tant no hi va haver guanyadors. Els participants van pdoer escollir entre un recorregut llarg, de 35 quilòmetres, i un altre de curt, de 25.

 

x