El futbol torna al barri de Sant Roc per competir a Quarta Catalana

Paco Molina, entrenador del CF Sant Roc: “Los jugadores hicimos una llamada para todos los jugadores que son del barrio que habian estado aquí jugando y que estaban por otros equipos para que volvieran a vestir los colores del club. Todos los que nos sentíamos del club han vuelto. Algunos han vuelto y otros vendrán con la ilusión de volver a estar otra vez con el Sant Roc.”

Després que l’any passat problemes interns, externs i la pandèmia obliguessin el Sant Roc a retirar-se de Tercera Catalana, el futbol torna aquesta temporada al barri i, en principi, ho fa per quedar-s’hi. Més d’una vintena de jugadors faran el possible per fer rutllar l’equip i assentar-lo a la categoria, aquest any, a Quarta Catalana. De moment, els jugadors ja fa sis setmanes que estan entrenant durant aquesta pretemporada. Les sensacions són bones.

Toni Bosch, president del CF Sant Roc: “Nosaltres aquest any gairebé el 70% de l’equip són nanos d’aquí a Sant Roc. Com que tampoc en tens prous, has de fer el 30% de gent que ja havien jugat aquí encara que no siguin de Sant Roc. Han volgut tornar, han tingut il·lusió per tornar. Ens han volgut ajudar. Els hi agraïm també, perquè és una ajuda que ens fan a nosaltres. Estem molt il·lusionats. Aquest any estem il·lusionats en tornar a haver-hi futbol aquí, futbol de grans i tirar endavant.”

Paco Molina, entrenador del CF Sant Roc: “De momento, si todo va bien, seguramente la temporada la acabamos porque venimos de una experiencia el año pasado que no era agradable para nadie. El objetivo es asentar el equipo para poder luchar por competir en la categoria y asentar el equipo para la siguiente temporada ir a más.”

L’esperat retorn serà dissabte a les cinc de la tarda contra la Canya en l’inici de les lligues territorials. L’equip intentarà buscar els primers tres punts. El tècnic de l’equip, però, té un missatge per l’afició.

Paco Molina, entrenador del CF Sant Roc: “Para la afición que vengan i que vean que estamos otra vez en marcha. Que nos apoyen y que hagan todo por el barrio y el club.”

x