La Fundació Metalquímia impulsa el disc Himnes del Cor, amb Manu Guix i Beth, entre altres

‘Amazing Grace’ és un dels 25 himnes que la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya interpretarà en aquest nou projecte musical. Una iniciativa impulsada per la Fundació Metalquimia.

Josep Lagares, President executiu de Metalquimia:Un viatge musical i emocional per les melodies més corprenedores dels darrers tres-cents anys i que han acabat esdevenint verdaders himnes de la humanitat.”

Sota el nom ‘Emociona’t amb els Himnes del Cor’, el projecte recull les millors peces editades per la discogràfica gironina Música Global en commemoració al seu 25è aniversari.

Francesc Cassú, Director Musical de la Simfònica de Cobla i Corda: “Aquelles cançons que quan les cantem des de l’escenari, baixen a la platea, la gent les agafa, les recull, les canta com volen i es converteixen en un cant del poble.”

25 peces musicals que s’han distribuït en temàtiques tan diverses com seria Música Espiritual amb The sound of silenci, l’Europa clàssica amb Oda a l’Alegria o Llibertat amb I will survive. A la Simfònica, l’acompanyaran les veus solistes de Beth, Manu Guix, La Pau i Joan Garrido.

Els concerts estan programats pels dies 25, 26 i 27 de novembre, i les entrades ja són a la venta.

x