Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: “Aprofito per explicar-vos que s’ha fet una reflexió de grup i ja sabeu que fa una mica més d’un any que tinc l’encàrrec de fer de secretària d’Acció Climàtica i és una oportunitat de transformar el país des de les institucions, en un àmbit que hi he dedicat part de la meva vida. Olot necessita un candidat o candidata a temps complet i, per tant, no em tornaré a presentar a les següents eleccions municipals.

Així ha anunciat Anna Barnadas, actual portaveu d’ERC Olot, que no es presentarà en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Al final d’aquest mandat, Barnadas deixarà les seves funcions a l’Ajuntament d’Olot com a regidora i portaveu del grup republicà. Aquest migdia ho ha anunciat en roda de premsa.

El pròxim candidat per a les eleccions municipals que representarà Esquerra Republicana a Olot es decidirà en un assemblea del partit que es farà al mes d’octubre.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: Per la meva part, des de qualsevol racó on sigui, estaré sempre ajudant a la Garrotxa per poder assolir els seus objectius i treballant per a la ciutat d’Olot. No me’n vaig enlloc, senzillament no seré la candidata, però formaré part d’aquest projecte amb tot allò que el grup i l’equip em pugui demanar. Nosaltres som molt assemblearis i tot allò que forma part de l’elecció de candidats ho portem a l’assemblea. Per tant, convocarem una assemblea el mes d’octubre i serà llavors quan es decidirà.”

Anna Barnadas es va presentar per primera vegada en les últimes eleccions celebrades l’any 2019. ERC Olot és el segon partit amb més representació a l’Ajuntament d’Olot amb 5 regidors.

x