L’Ajuntament d’Olot s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

Avui divendres 16 de setembre es dona per iniciada la Setmana Europea de la Mobilitat en la que l’Ajuntament d’Olot s’hi suma organitzant diverses activitats a la ciutat, amb la voluntat de promoure i fomentar hàbits de mobilitat saludables, segurs i respectuosos amb el medi ambient.

En primer lloc, del 16 al 30 de setembre es durà a terme una campanya informativa a tots els centres educatius de la ciutat en la que hi treballaran conjuntament l’Aula Format i Bicis Actives per educar en la reparació, manteniment i posada en circulació de bicicletes en desús.

La primera activitat dirigida al públic general es farà a les 11h del matí del dimecres 21 de setembre al Parc Nou i anirà en la línia de la mobilitat i salut personal.

Agustí Arbós, Regidor de Mobilitat i Transició Energètica de l’Ajuntament d’Olot: L’àrea d’esports de l’Ajuntament es farà i dinamitzarà un seguit d’activitats que es titularà Fem Salut on hi haurà tècniques i exercicis per enfortir i tonificar el cos bàsicament per potenciar i promoure els hàbits saludables de la salut i l’esport de les persones que s’hi apropin.

El mateix dia a les sis de la tarda i al Firalet, Bicis Actives, Aula Format i Roba Amiga impartiran una activitat per a tothom basada en la renovació i reparació de bicicletes.

Agustí Arbós, Regidor de Mobilitat i Transició Energètica de l’Ajuntament d’Olot: Per tal de posar en joc bicicletes en desús, apropar-les a persones que necessitin un mitjà de transport, en aquest cas un mitjà de transport sostenible creiem que és la millor manera de potenciar la mobilitat a la nostra ciutat.

Es tancarà la setmana de la mobilitat el dia 22 de setembre a les sis de la tarda amb un circuit d’educació vial. L’activitat comptarà amb el suport de l’Escola Pia d’Olot i els estudiants del Grau Mitjà Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure.

Totes les participants en les activitats rebran un petit obsequi.

Agustí Arbós, Regidor de Mobilitat i Transició Energètica de l’Ajuntament d’Olot: Aquest timbre de bicicleta amb el logo de l’Olot Pedala per tal de fer una mica corporativa tota aquesta jornada que fem al voltant de la setmana de la mobilitat a Olot i anar posant cada vegada més present la importància d’aprendre a moure’s de manera més sostenible.

 

x