La Volta pels Volcans arriba a la 14a edició amb una participació en alça

El Montolivet, el Bisaroques, el Montsacopa i la Garrinada. Aquests són els quatre volcans que permet visitar la cursa Volta pels Volcans del Centre Excursionista Olot. Són tretze quilòmetres de recorregut, amb 500 metres de desnivell, que es poden fer corrent o caminant. La cursa està pensada per a tots els públics i per això permet la inscripció de corredors federats i d’aficionats.

Jordi Riera, membre del Centre Excursionista Olot: “Se surt de l’Estació. Es fa el Bisaroques. Es baixa cap al Garrinada. Es puja cap al Sant Francesc. Enpalmem cap a Montolivet i anem un altre cop cap a l’Estació. És una cursa circular amb sortida i arribada al mateix lloc de l’Estació.”

El tret de sortida de la catorzena edició de la Volta pels Volcans al recinte firal serà aquest diumenge a les deu del matí pels que facin la cursa corrent i cinc minuts més tard pels que la facin caminant. S’espera que el nombre d’inscrits vagi creixent durant aquests últims dies.

Jordi Riera, membre del Centre Excursionista Olot: “En un interval de poques hores s’ha apuntat molta gent. Esperem i allarguem-ho fins a divendres a última hora fins a les 12 de la nit. També obrim inscripcions presencials mitja horeta abans allà per a la gent indecisa que no sap si aquest diumenge pot o no pot. Això sí, el preu és de 7€.”

La Volta pels Volcans del Centre Excursionista Olot forma part del circuit de curses de muntanya de la Garrotxa. Les inscripcions tenen un preu de tres euros pels federats i de cinc euros pels no federats. Els participants podran anar a recollir el seu dorsal a partir de les nou del matí al recinte firal d’Olot.

x