La UE Olot deixa escapar la victòria als últims minuts contra l’Ebro (1-1)

Era el dia perfecte per obtenir els primers tres punts de la temporada. Batalla ha salvat a l’equip ben aviat aturant una bona ocasió d’Arasa. Els de Manix Mandiola, de mica en mica, s’han anat refent i al quart d’hora de joc, Eloi Amagat li ha posat a Urri perquè rematés una bola que s’ha acabat col·lant a la porteria després de picar el pal. Xumetra també l’ha tinguda poc després però el remat ha marxat massa creuat. L’Olot ha pogut sentenciar a la represa. Al tram final, el jove Josep Cerdà ha forçat un penal molt valuós que hauria pogut donar molta tranquil·litat. Ernest Forgas, però, ha desaprofitat la pena màxima i el xut ha marxat directament a fora. El gerro d’aigua freda ha arribat quan faltaven tres minuts per al desenllaç. Ramsés ha sacat de banda i Dani Salas ha acabat superant Batalla per posar l’empat en el marcador. El gol ha arribat amb molt poc marge per un Olot que només ha sumat tres punts en els primers tres partits de lliga. Els jugadors ho tornaran a intentar diumenge que ve davant l’afició davant el València Mestalla.

x