El Primera Nacional del Barça s’emporta el Memorial Jordi Mora

Jordi Mora va ser una figura molt important al Club Vòlei Olot, la persona que va formar totes les estructures de l’entitat i que va hi va ser present des dels inicis. Al Pavelló d’Esports d’Olot s’hi va celebrar dissabte durant tot el dia el 17è Memorial Jordi Mora. Un primer torneig per anar fent boca. Les competicions comencen d’aquí a ben poc, de fet, el pròxim cap de setmana el club ja s’estrena. El memorial sempre s’havia celebrat al juny. La prova de fer-lo al setembre, però, va acabar funcionant.

Helena Pujol, presidenta del Club Vòlei Olot: “Dos anys sense poder-ho fer pel covid. Les edicions passades sempre es feien al juny. Aquest any ho hem fet al setembre, perquè creiem que és una bona oportunitat perquè els clubs tot just comencen la temporada i així també és un escalfament per ells. Hem canviat les dates per això. Sembla que també tenim més gent i més disponibilitat. Els equips al juny ja plegaven tots i estava tot una mica més desangelat. Sembla que ha funcionat bastant bé.”

Un memorial on hi van participar diferents equips de fora de la ciutat, com per exemple, com el Girona, el Vall d’Hebron, l’Ametlla del Vallès i, fins i tot, el Barça. El Primera Nacional del Barça que, per cert, es va aconseguir emportar el memorial guanyant a l’Ametlla del Vallès per 0 a 3 i, després, superant a l’Olot per 1 a 2. També hi van participar els jugadors i jugadores de l’equip cadet i juvenil.

x