La UE Olot assegura que el carnet de soci surt gratuït amb la campanya d’enguany

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “Nosaltres creiem que hi ha unes raons poderosíssimes per donar suport a aquest projecte. És un projecte que defensa els federats i federades catalans al futbol i que defensa els drets dels clubs catalans. Pensem que hi ha raons i diferencials per ser soci de l’Olot.”

Al Casal Marià, la Unió Esportiva Olot va fer ahir la presentació de la temporada. El club presenta aquest any un total de 35 equips, a banda del primer equip, el filial i el sènior femení amb futbol inclusiu, social, formatiu i competitiu. Durant l’acte, la junta directiva va destacar la feina del club en la projecció del futbol català. També s’hi va presentar la campanya de socis, aquest any, amb novetats.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “És una campanya molt simpàtica, en el sentit que permet un estalvi i no solament arribar a que el carnet costi zero, sinó que passi a significar un petit ingrés. Tres ingredients importants: uns avantatges a nivell de comunicació, de cistella de la compra i d’estalvi energètic.”

Jordi Reyes, director de comunicació de la Unió Esportiva Olot: “Bassols Energia ofereix a tots els clients nous i actuals un màxim d’un 60% de descompte a través d’una factura per cobrir part del carnet de l’Olot. Ara amb aquestes tres promocions el carnet surt gratuït, completament gratuït. Creiem que és una molt bona opció per qui encara tingui algun dubte, que s’animi i ens pugui acompanyar.”

x