La Cambra de Comerç de Girona reconeix els 50 anys de l’hotel La Perla

L’Hotel La Perla celebra els 50 anys de vida després de cinc dècades dedicades al sector de l’hoteleria. Per celebrar aquesta xifra la Cambra de Comerç de Girona ha reconegut el seu treball. Representants de la Cambra han visitat l’hotel que ha passat uns anys molt complicats com a conseqüència de la pandèmia.

Francesc Coll, propietari de l’Hotel La Perla: “A nosaltres ens fa molta il·lusió que després de cinquanta anys ens hagin fet aquest reconeixement. És l’esforç dels nostres pares, nostres, dels nostres fills, i és un reconeixement a tota una vida lligada a l’empresa.”

La Perla és un hotel de referència a la ciutat. Està situat en un punt estratègic d’entrada, té capacitat per a grans grups i també s’ha caracteritzat per la seva cuina i pel seu menjar per emportar. Uns punts característics que destaca la Cambra de Comerç.

Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona: “La Perla el que sap és adaptar-se als nous temps, nous móns i nous gustos dels clients i aprofitar nous segments de mercat que abans no hi pensaven. Ens han ensenyat que acull estudiants com una mena de residència d’estudiants”

Mig segle al servei de la ciutadania. L’Hotel La Perla s’ha adaptat als canvis i espera seguir complint anys sent una referència del sector hoteler garrotxí.

x