S’inicien les activitats a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot, des de tallers a espectacles per a totes les edats

Amb l’arrencada del nou curs, els centres culturals també donen el tret de sortida a les seves activitats. La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot inicia la nova temporada d’actes i activitats per a totes les edats.

Com a activitat estrella compten amb la Hora del Conte. Dues vegades al mes i sense necessitat de demanar entrada, els més petits podran gaudir d’històries i narracions del tot originals.

Judit Badia, Directora Biblioteca Marià Vayreda d’Olot: “Quan s’acaba es queden mirant contes, intenció de les activitats infantils”

Però no només per nens petits, també hi haurà lectures dramatitzades, com al novembre que hi haurà la Rodoreda Comentada, amb Miquel Martín que explicarà el sentit de les seves obres i l’actriu Olga Sarcós, que interpretarà els textos.

Un dissabte al mes al dematí es duran a terme els tallers, dels que n’hi haurà de sons per nadons, d’scrapbook o fins i tot de jocs per famílies.

Hi podreu trobar molts altres tallers, activitats o espectacles per a totes les edats en un espai on hi viuen milions de móns i personatges.

Judit Badia, Directora Biblioteca Marià Vayreda d’Olot: “La idea és que activitats de qualitat i objectiu de fomentar i difondre el gust per la lectura, la biblioteca és el pal de paller de les lletres i la cultura escrita i llegida, totes activitats han de voltar amb aquest objectiu: teatre, mósica, però sempre dinamitzar la lectura”.

Des de la Biblioteca s’ha notat que cada vegada hi ha més joves que s’acosten a l’edifici per estudiar o llegir, i que ara compten amb un públic general molt variat, des de gent que va a llegir el diari als matins, passant per estudiosos que consulten llibres, fins a joves que van a utilitzar els seus ordinadors.

Per saber més informació sobre les activitats o les instal·lacions, podeu consultar les XXSS del centre, al web d’Olot Cultura o a la mateixa biblioteca de manera presencial.

x