Dissabte Olot s’omplirà dels vehicles històrics pel Rally Clàssic dels Volcans

Olot es retrobarà aquest dissabte amb la 18a edició del Ral·li Clàssic dels Volcans, organitzat per Cerdanya Racing. Aquest any tot i que la inscripció no ha assolit els nivells que s’esperaven, ja hi ha més de 50 vehicles històrics registrats, entre els quals podrem trobar 10 motos.

Meli Subirana, director esportiu Ral·li dels Volcans: “De gent d’aquí, només hi tenim quatre o cinc equips, la resta és tot gent de fora. Heu de comptar que ve gent de França, Barcelona, Lleida o València. Són equips que venen a conèixer la comarca i l’ambient que tenim aquí de natura total.”

Per aquells que no hi participin, però siguin aficionats al món del motor, els cotxes s’exhibiran des de les deu del matí, fins a la una del migdia al Passeig de Barcelona.

Meli Subirana, director esportiu Ral·li dels Volcans: “De les deu a la una del migdia seran al Passeig de Barcelona exposats, faran el seu recorregut i, a les quatre de la tarda, seran exposats al concessionari Autopodium. Tornaran a fer la volta que hagin de fer, es farà una parada a Fontcoberta i a les deu del vespre s’arribarà a Olot.”

Llavors, quan arribin al firal es farà una entrega de premis i s’acomiadarà la jornada.

Tot i que és una cursa, la velocitat punta no és un factor clau. La mitjana d’aquest ral·li no súpera els cinquanta quilòmetres per hora, val a dir, però, que aquest ritme en carreteres de muntanya ja és molt elevat.

x