Aquest dissabte s’inicia el segon cicle de tallers creatius artesans

Aquest dissabte La Iera estrena el segon cicle de tallers creatius, que pretenen donar a conèixer oficis artesans a la gent i formar. De moment se n’han programat quatre i el primer serà un taller de tints naturals, que es durà a terme al local de l’AOAPIX aquest dissabte a les 10 del matí.

Judit Subirana, La Iera: El farà la Begoña Morando, que fa sabates i el que ens ensenyarà és a tenyir amb tints naturals, agafant, per exemple, fulles de roure i fent tintades.

El 22 d’octubre la mateixa Judit Subirana farà un taller de reciclatge de roba; el 5 de novembre Sara Cuadrillero farà un taller de costura a mà; i pel 17 de novembre està previst un taller d’storytelling a càrrec de Zuri Viera. Tallers com aquests ajuden a fer que la gent valori més els productes i oficis artesanals, que ben bé podria ser que en un temps no molt llunyà tornessin a agafar força.

Aurora Muñoz, La Iera: La gent ho comença a valorar molt més. El fet de saber el procés, el que costa fer-ho. La sobreproducció que tenim és inassumible i una manera de tirar endavant és l’artesania, i no fabricar per fabricar.

Tothom qui s’hi vulgui apuntar ho pot fer a través del web de La Iera

x