Olot finalitza la Setmana Europea de la Mobilitat amb un circuit d’orientació viària

La bicicleta ha estat la protagonista d’aquesta setmana a Olot, i ho ha fet amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que s’estén per diferents països i que pretén posar conscienciar els ciutadans perquè utilitzin un transport sostenible.

Agustí Arbós, regidor mobilitat Aj. Olot: “Seguint la línia que vam començar l’any passat, amb xerrades i diverses activitats, aquest any els hi donem continuïtat amb unes activitats que s’han fet al llarg d’aquesta setmana.”

Aquest dijous, per finalitzar-la, s’ha dut a terme un circuit d’orientació, tal com es va fer l’any passat. Amb diverses rutes a terra, els més petits van poder aprendre a circular per la ciutat a través de les indicacions de trànsit, tot plegat amb la finalitat de repassar la formació viària i practicar la destresa amb patinets i bicicletes.

Laia Castellví, professora Escola Pia: “Aquí trobem un circuit per aprendre les senyalitzacions i a circular en bicicleta o en patinet per un espai urbà. La idea és donar a conèixer l’ordenança municipal i que puguin practicar les tècniques de conducció perquè tinguin una conducció més segura, com ara els frens, el canvi de marxes, el traçat de corbes, etc.”

Del 26 al 30 de setembre serà la Setmana Europea de l’Energia 

I deixant enrere la Setmana de la mobilitat, la que ve serà la Setmana Europea de l’Energia. Aquest dissabte, GarrotxaDomus oferirà un punt d’informació al Firal Petit on tothom qui ho vulgui podrà informar-se sobre el programa i els serveis gratuïts que s’ofereix. També hi haurà xerrades i quatre tallers d’eficiència energètica i energies renovables a càrrec d’Innova Didàctic i Robolot.

x