Torna el bàsquet a la Tercera Catalana amb un femení del Garrotxa Santjoanenc

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc disposava d’un equip femení competint a Segona Catalana l’any 2008. Sense cap sènior femení des de llavors, aquesta temporada sí, el club ha aconseguit reunir les jugadores per elaborar un equip sots-25 i un conjunt a Tercera Catalana. L’objectiu, de moment, no és competitiu, sinó poder donar resposta a l’interès de totes aquestes jugadores.

Albert Farrés, entrenador de l’equip sots-25 femení: “Per al desenvolupament del club, també per al bàsquet a la Garrotxa, hi ha molts jugadors i jugadores a la comarca i com més gent pugui tenir resposta millor. En primer lloc, cal dir que hi havia un sots-21 femení i d’aquí parteix una mica tot, de jugadors que busquen poder formar un sots-25. Hi ha moltes jugadores interessades a poder jugar a bàsquet i aquí es forma un Tercera i un Sots-25 que no tenen cap més aspiració de poder donar resposta a aquesta gent que vol jugar a bàsquet.”

Ibrahima Dambelleh, entrenador del sènior femení: “Per al desenvolupament del club, també per al bàsquet a la Garrotxa, hi ha molts jugadors i jugadores a la comarca i com més gent pugui tenir resposta millor. En primer lloc, cal dir que hi havia un sots-21 femení i d’aquí parteix una mica tot, de jugadors que busquen poder formar un sots-25. Hi ha moltes jugadores interessades a poder jugar a bàsquet i aquí es forma un Tercera i un Sots-25 que no tenen cap més aspiració de poder donar resposta a aquesta gent que vol jugar a bàsquet.”

Els entrenaments els juguen conjuntament els dos equips per ser més nombre de jugadores. Els partits femenins, per cert, es podran veure els diumenges a la tarda. Actualment, a banda d’aquests dos conjunts, el club disposa, també, de tres equips femenins més: un mini federat, un infantil i un júnior.

x